zomerse ijsjes wc-rolletjes

Zomerse ijsjes van wc-rolletjes knutselen

Van lege wc-rolletjes kun je de leukste dingen knutselen. Daarom gooien wij deze handige rolletjes nooit weg. Eén leuk project om mee aan de slag te gaan voor deze zomer zijn deze zomerse ijsjes van wc-rolletjes. Het is een makkelijk knutselwerkje voor kleuters en je kunt er het klaslokaal, of de woonkamer, leuk mee versieren! Wij vertellen je stap voor stap hoe je deze zomerse ijsjes maakt.

Benodigdheden

zomerse ijsjes wc-rolletjes

Voor het maken van deze zomerse ijsjes van wc-rolletjes heb je nodig:

Beschrijving

zomerse ijsjes wc-rolletjes

Stap 1:

Knip het papier of het karton op maat, zodat het perfect aansluit op de wc-rolletjes. Bekleed telkens twee wc-rolletjes met dezelfde kleur, om zo een leuke dubbele ijslolly te maken. Lijm het papier of het karton goed op de rolletjes.

Stap 2:

Plak twee wc-rolletjes met dezelfde kleur tegen elkaar aan met de zijkanten. Druk even aan, of gebruik een wasknijper, zodat de lijm goed droogt.

Stap 3:

Plak één ijsstokje in elk rolletje. Laat deze half uitsteken, zodat ze net op echte ijslolly’s lijken. De ijsjes zijn klaar!

Meer knutselinspiratie voor de zomer nodig?

zomerse ijsjes wc-rolletjes

Er zijn tal van leuke knutselprojecten te verzinnen voor de zomerse maanden van het jaar. Op Knutselwijs vind je volop inspiratie, zowel op de website onder het thema ‘zomer‘ als op onze Pinterestpagina. En ben je op zoek naar meer leuke knutselideeën met wc-rolletjes? Dan ben je hier op de juiste plek!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post