watermeloen van papier

Zomerse watermeloen van papier knutselen

De zomer staat voor de deur, de kinderen beginnen zich te verheugen op de zomervakantie en dat mag gevierd worden. In de klas kun je aandacht besteden aan dit seizoen met leuke werkbladen, kleurplaten en natuurlijk allerlei knutselwerkjes die passen bij de zomer. Ga bijvoorbeeld aan de slag met deze zomerse watermeloen van papier. Het is een makkelijk knutselwerkje dat prima geschikt is voor kleuters, je hebt bijna geen materialen nodig en je fleurt er direct de klas, of de huiskamer, mee op!

Benodigdheden

watermeloen van papier

Voor het maken van deze gezellige watermeloen heb je nodig:

Beschrijving

watermeloen van papier

Stap 1:

Maak de vorm van de watermeloen door het papieren bord doormidden te knippen. Dit kunnen de kinderen natuurlijk zelf doen, maar deze stap kun je ook voorbereiden voor kleinere kinderen.

Stap 2:

Daarna mag er naar hartenlust geplakt worden. Versier het bordje met rode velletjes papier aan de binnenkant en kleur de rand groen. Knip nog wat zwarte rondjes uit voor de meloenpitten en de watermeloen is klaar!

Meer knutselinspiratie voor de zomer nodig?

watermeloen van papier

Om de klas, of je huis, helemaal in zomerse sferen te brengen kun je allerlei leuke knutselwerkjes maken die passen bij de zomer. Op Knutselwijs ben je aan het juiste adres voor inspiratie voor zomerse knutsels en vind je volop ideetjes voor peuters, kleuters én basisschoolleerlingen.

Comments (1)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post